FOTBAL. FC Braşov, victorie în Cupa României

Data publicării:
FC BV CFR CLUJ 260913

Elevii lui Alexandru Pelici i-au oferit noului tehnician un start cu dreptul pe banca braşovenilor, după ce au eliminat finalista ediţiei trecute a Cupei României. Oaspeţii au început mult mai bine şi au ratat trei ocazii importante în primele minute. Braşovenii au replicat imediat şi au deschis scorul prin Aganovici care a fructificat o pasă a lui Tătar.

A fost apoi 2 la 0 după ce Rada a deviat în propria poartă centrarea lui Serginho, din lovitură liberă. Repriza secundă a început cu eroarea aceluiaşi Serginho care a dus la penalty-ul fructificat de Picolo. Pe final de meci, Surdu a refăcut diferenţa de două goluri după un penalty transformat, iar Iulian Popa a ratat o altă lovitură de la 11 metri în ultimele minute ale partidei.

"În primul rând bâieţii au tot meritul, au luptat extraordinar până la ultima picătură de energie şi au fost răsplătiţi şi îi felicit din tot sufletul", declară Alexandru Pelici - antrenor FC Braşov

Adnan Aganovici a fost declarat omul meciului, iar braşovenii merg cu un moral foarte bun în următoarea etapă de Campionat. Luni, la Giurgiu, FC Braşov întâlneşte, în deplasare, liderul Ligii I, Astra Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri