Sari la conținut

FOTBAL. Meciul salvării pentru FC Braşov

Cu 35 de puncte adunate, stegarii sunt la trei lungimi atât de medieşeni cât şi de Concordia Chiajna, celalată echipă aflată la cota 38. În duelurile directe, FC Braşov are în acest moment avantaj asupra formaţiei din Ilfov.

Dacă pentru medieşeni un succes este similar cu salvarea de la retrogradare, stegarii depind şi de un alt meci. La Chiajna, în duelul dintre echipa gazdă şi Petrolul Ploieşti, FC Braşov are nevoie de victoria prahovenilor pentru a se putea gândi la salvare.

Problemele nu îi ocoloesc însă pe galben-negrii nici înaintea unui meci de asemenea importanţă. Moraru şi Liviu Ganea sunt suspendaţi iar Bencun şi Jurici au plecat deja de la echipă. Mai mult, Ţâră şi Cristi Ganea s-au accidentat în victoria cu FC Viitorul şi sunt incerţi pentru meciul cu Gaz Metan.

Este pentru al doilea an consecutiv când FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc în ultima etapă. Anul trecut cele două echipe rămâneau în Liga I, după ce au remizat, 1 la 1 pe terenul formaţiei din judeţul Sibiu. Partida de sub Tâmpa dintre FC Braşov şi Gaz Metan începe miercuri, de la ora 18:45 şi este transmisă în direct de Digi Sport 1.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea