FOTBAL. Pe terenul campioanei

Data publicării:
FC BV STEAUA

După două săptămâni de pauză cauzate de meciurile echipei naţionale, stegarii revin în campionat cu deplasarea din Ghencea. Pentru elevii lui Adi Szabo au fost două săptămâni de antrenemante în timp ce steliştii au avut parte de convocări la loturile naţionale şi un program încărcat.

Mai mult, elevii lui Constantin Gâlcă au în faţă un meci important în Europa League, în deplasare cu cei de la Allborg, la mijlocul săptămânii viitoare. În aceste circumstanţe, braşovenii speră că pot specula o eventuală relaxare a campionilor şi să plece neînvinşi din Ghencea.

Galben-negrii nu au probleme de lot înaintea deplasării la Bucureşti, doar Cătălin Ţără acuzând uşoare probleme musculare după revenirea de la lotul de tineret. Situaţia dificilă este în continuare la nivelul banilor. Doar o parte din jucători au primit un singur salariu în ultimele 6 luni. Mai mult, o parte din jucători au depus cereri pentru a devenii liberi de contract. În plus clubul trebuie să plătescă în următoarele două săptămâni restanţele de aproximativ 75.000 de euro către o serie de foşti jucători şi antrenori .

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri