FOTBAL. Planuri de iarnă la FC Brașov

Data publicării:
FC BV-1

Stegarii sunt în locurile de play-off pe poziția a cincea cu 31 de puncte dar în multe momente au evoluat sub așteptări. În continuare pentru brașoveni obiectivul este promovarea iar lotul pentru atacarea locurilor ce asigură drumul spre primul eșalon va suferii modificări în acestă iarnă atât la nivelul plecări cât și la sosiri.

Conducerea stegară a început să alcătuiască lista plecărilor dar ea poate suferi modificări în funcție și de ofertele venite pe adresa clubului. Principalul produs de export al brașovenilor este în acest moment Vlad Olteanu. Produs al clubului, tânărul de 19 ani se află în vizorul celor de la Dinamo București care l-au următit meci de meci în ultima parte a acestui an. Chiar și antrenorul bucureștenilor, Mircea Rednic a venit la Brașov pentru a-l vedea la lucru pe tânărul de 19 ani.

Discuțiile dintre cele două cluburi au demarat deja iar o trecere a lui Olteanu la Dinamo l-ar putea aduce sub Tâmpa pe Robert Văduva, un fotbalist dorit și în trecut de brașoveni. Cum Olteanu este junior, FC Brașov a cerut formației din capitală și jucători sub 19 ani pentru a acoperi golul lăsat de o plecare a jucătorului de bandă. Între timp elevii lui Adi Szabo au intrat în vacanță iar reunirea este programată pentru 11 ianuarie. Pentru prima dată după mulți ani fotbaliștii brașovenii sunt cu banii la zi în pauza de iarnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri