FOTBAL. Probleme peste probleme, la Corona Braşov

Data publicării:
FOTBAL CORONA

Dacă la începutul săptămânii preşedintele clubului Liviu Lupu şi-a dat demisia, braşovenii au avut emoţii şi din partea Federaţiei Române de Fotbal. Aceştia au ales să amâne termenul pentru soluţionarea litigiului pe care clubul braşovean îl are cu cei de la Oţelul Larisa, legat de transferurile jucătorilor Martac şi Ştefan.

Corona trebuie să achite grupării prahovene circa 90.000 de euro, dacă nu, urmează să fie amendată cu 14.000 de lei, următoarea pedeapsă fiind penalizarea, cu câte două puncte, pe etapă. Cea mai drastică sancţiune ar putea fi excluderea din campionat.

Oficialii Coronei au răsuflat uşuraţ. Cazul a fost amânat pentru judecare săptămâna viitoare. Între timp, antrenorul Ionel Gane a ales să îl trimită şi pe portughezul Braganca alături de fotbaliştii, care se antrenează separat după mai multe multe episioade de indisciplină. El i se alătură lui Stângă, Coman, Forika, Pastor şi Manea, sub comanda lui Daniel Bona.

Între timp, conducerea clubului a reuşit să stabilească şi un meci amical cu cei de la Concordia Chiajna. Partida va avea loc pe Stadionul Carpaţi, sâmbătă, de la ora 11:00. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri