Sari la conținut

FOTBAL. Probleme peste probleme la FC Braşov

Prima condiţie este ca CFR Cluj să nu-şi ia înapoi cele 24 de puncte de la TAS, verdictul urmând să sosească la sfârşitul săptămânii de la Lausanne. Apoi, stegarii trebuie să câştige următoarele două jocuri, cele cu Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, situaţie în care braşovenii ar face 38 de puncte.

Pentru a rămâne deasupra liniei cu acestă zestre de puncte, „stegarii" au nevoie ca Rapid Bucureşti să nu câştige unul dintre cele două jocuri pe care le mai are, cu CFR Cluj  şi cu Pandurii. Misiunea lui Adi Szabo şi a elevilor săi devine însă mai dificilă pe zi ce trece. Suspendat pentru jocul FC Viitorul, mijlocaşul croat Tomislav Juric a plecat de la Braşov.

Oficialii braşoveni au anunţat că jucătorul este accidentat şi ar putea reveni sub Tâmpa pentru jocul din ultima etapă cu Gaz Metan Mediaş. Mai mult, alţi trei jucători croaţi, Leko, Bencun şi Zomislic au acuzat accidentări şi nu s-au antrenat ieri. În ultimele săptămâni au plecat deja de la echipă Gabi Matei, Artiom Artjunin şi Diogo Santos.