FOTBAL. Punctul nimănui

Data publicării:
FC TARLUNGENI

Prima repriză a fost una lipsită de faze de poartă şi în care Tărlungeniul a punctat la singurul şut pe poartă. Ioan Coman a fructificat cu capul o centrare venită din banda stângă de la Vasiloi. Actul secund a început sub aceleaşi coordonate iar egalarea a venit norocos pentru stegari în minutul 69. Vlad Munteanu a înscris cu un şut de la 25 de metri care l-a surprins pe Dănălache. Oaspeţii au rămas în inferioritate în minutul 82 după cartonaşul roşu văzut de Şerban.

Chiar şi în aceste condiţii gazdele au fost cele care au reluat conducerea după ce Coman a reuşit dubla speculând o greşeală a lui Puţanu. Scorul final a fost stabilit de acelaşi Puţanu care şi-a reparat greşala şi a înscris cu capul după o centrare excelentă a lui Codoban din lovitură liberă. Remiza nu ajută practic niciuna din combatante gazdele rămânând în zona retrogradării în timp ce stegarii nu profită de încă o etapă în care rezultatele contracandidatelor la promovare le erau favorabile.

"Am jucat mai slab per ansamblu să spun aşa. Probabil că şi falsele aşteptări că mergem la Tărlungeni, câştigăm. Nu e niciun meci câştigat dinainte. Am avut şi momente bune ale jocului", a precizat Adrian Szabo, antrenor FC Braşov.

"După jocul astă e clar, noi vom fi în play-out şi ne vom lupta să rămânem în divizia B. Sper într-o săptămână două să rezolv jucătorii cu probleme medicale. Pentru că altfel arătăm cu jucători precum Dâlbea. Iar avem indisponibilităţi. Avem un lot subţire şi numeric", spune Daniel Bona, antrenorul formaţiei Unirea Tărlungeni.

FC Braşov va evolua în următoarea etapă într-un meci special contra celor de la Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii au retrogradat din primul eşelon la finalul sezonului trecut la capătului unui meci cu scandal. De partea cealată Tărlungeniul se deplasează în weekend pe terenul liderului seriei FCM Baia Mare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri