FOTBAL. Remiză pe teren, accidentare gravă pentru Dan Roman

Data publicării:
GAZ METAN MEDIAS FOTBAL

Din păcate partida din Moldova a fost umbrită de accidentarea foarte gravă suferită de Dan Roman, primul verdict al medicilor fiind de fractură de peroneu, fractură de maleolă și ligamentele de la gleznă afectate. Chiar Dan Roman a fost cel care a deschis scorul la Botoşani pentru oaspeți, profitând de respingerea lui Curileac. A fost o bucurie scurtă pentru elevii lui Cristi Dulca, Istvan Fulop reușind să egaleze după opt minute cu o torpilă peste Greab.

Fulop avea să recidiveze în minutul 36, când a șutat din prima mingea respinsă la marginea careului de Frăsinescu. La trei minute după gol avea să se petreacă una dintre cele mai grave accidentări din Liga I, când Ciprian Dinu l-a atacat pe Dan Roman la marginea careului gazdelor și i-a provocat accidentarea care îl va ţine luni bune departe de gazon.

Inițial, arbitrul Adrian Comănescu i-a arătat doar galben lui Dinu, apoi, văzând urmarea intrării acestuia, l-a eliminat. Roman a fost transportant la spitalul din Botoşani unde va suferi o intervenţie chirugicală. După pauză Gaz Metan a forțat victoria și a ajuns mai des în careul advers, dar a marcat golul egalării dintr-o poziție suspectă de off-side, la Muth. S-a terminat 2-2 și cele două formații trec de sărbători pe locuri relativ liniștitoare, deasupra liniei retrogradării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri