FOTBAL. Rezultate slabe în Liga 2

Data publicării:
MECIURI BRASOV

Pe Stadionul Tineretului, elevii lui Adi Szabo au remizat cu FC Bihor, scor 1 la 1. În fața codașei seriei, galben-negrii au început foarte bine jocul și au deschis scorul prin Matei în minutul 20. Primul act a fost la discreția gazdelor care au ratat șanse importante prin Buga, Matei și Rusu, dar nu au mai gasit drumul spre gol.

Deși au continuat să domine și în actul secund brașovenii nu au avut luciditate pentru a închide meciul. Pe final, mai proaspeți din punct de vedere fizic, oaspeții au dat lovitura. În ultimele minute, după o lovitură liberă Embera trimis sub transversala porții lui Căucă iar FC Bihor scoate un punct de sub Tâmpa după 1 la 1 cu FC Brașov. Trupa antrenată de Adi Szabo rămâne fără victorie în meciurile de acasă, este pe locul 10 în serie iar miercuri joacă în Cupa României contra celor de la Rapid CFR Suceava.

Cealată reprezentativă a județului, Unirea Tărlungeni a cedat în deplasare cu CS Mioveni cu 3 la 0. După o prestație modestă a brașovenilor formația antrenată de Claudiu Niculescu s-a impus cu golurile lui Năstăsie și Ayza de două ori. Cu 3 puncte adunate, Unirea Tărlungeni se află pe locul 12 în serie. Pentru elevii lui Daniel Bona urmează disputa din Cupa României contra celor de la Petrolul Ploiești. Partida se joacă miercuri 23 septembrie de la ora 20 pe Stadionul Tineretului și este transmisă de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri