FOTBAL. Scandal la Petrolul, FC Braşov vrea punctele 

Data publicării:
FC BV PETROLUL 260913

Clubul prahovean poate fii sancţionat de Liga Profesionistă de Fotbal, după ce, în disputa cu braşovenii precum şi în alte două meciuri, a încălcat un paragraf din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice. Mai exact, articolul 46, care stipulează că formaţiile din Liga I trebuie să aibă, pe foaia de joc, minim cinci jucători formaţi la nivel naţional şi care să fi evoluat minim trei sezoane în Româna, consecutive sau nu, în intervalul de vârstă 15-21 de ani. În disputa cu FC Braşov, prahovenii au respectat această prevedere doar cu Achim, Hoban şi Grozav.

"Noi am pus pe masa Ligii Profesioniste de Fotbal această speţă, eu am făcut o adresă specială către secretariatul general al Ligii Profesioniste. Din câte am discutat cu celeleate părţi, vor proceda la fel. Atâta timp cât există un regulament, el trebuie aplicat, atâta timp cât este o lege, ea trebuie aplicată", declară Constantin Zotta - director general FC Braşov

Celelate meciuri, pentru care pot fi sancţionaţi petroliştii, sunt victoriile contra Concordiei Chiajna, scor 2 la 0 şi Oţelul Galaţi, scor 2 la 1. Cu punctele venite la masa verde, stegarii pot urca în acest moment pe locul 14 şi pot aduna 9 puncte. Până se va ajunge la o decizie în acest caz, braşovenii se pregătesc de partida din etapa a 9-a, în care întâlnesc, în deplasare, Astra Giurgiu. Meciul are loc luni, 30 septembrie, de la ora 19.00 şi este transmis, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri