Sari la conținut

FOTBAL. Scandal uriaş în Liga I

Ilfovenii aveau nevoie de cel puţin o remiză sub Tâmpa, ca să se salveze de la retrogradare.

"La finalul meciului s-au împărţit bani tuturor jucătorilor de la FC Braşov la care au participat inclusiv antrenorii la împărţirea banilor au stat în sir indian au luat câte 2.500 de euro", a spus Ioan Horoba - preşedinte Gaz Metan Mediaş. 

Gaz Metan face apel la comisia de integritate a FRF să investigheze cazul şi speră să îi ia locul Chiajnei în sezonul viitor de Liga I.

"La Braşov s-au întâmplat lucruri care nu sunt compatibile cu etica sportivă şi federaţia trebuie să ia măsuri", a spus  Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan Mediaş.

Braşovenii au altă versiune şi susţin că banii au venit de la propria conducere pentru ultimele rezultate, în ciuda faptului că echipa a retrogradat.

"Ştiind că suntem neplătiţi de atâta timp a dat dovada conducerea de caracter şi atunci au zis să plecăm şi noi în vacanţă cu ceva", a spus prin telefon Marian Constantinescu - jucător FC Braşov.

Mai mult, căpitanul Braşovului a dezvăluit că medieşenii au fost cei care au avut o atitudine incorectă. 

"În minutul 80 câşiva jucători de la Gaz Metan ne rugau să ne dăm la o parte", a spus Marian Constantinescu - jucător FC Braşov.

Galben-negrii susţin că primele încasate de jucători la finalul campionatului au venit de la un om de afaceri braşovean şi nu din partea celor de la Concordia.

"Banii au venit de la un om de afaceri, cu siguranţă. Nu mă feresc de voi, vom vedea cum vom face ce facilităţi ăi vom da, dacă îi dăm înapoi, sub ce formă îi dăm înapoi, cum şi când. (Reporter: Acel om ar putea să preia şi echipa?) Se alătură de acum echipei", a declarat Romeo Paşcu - preşedinte onorific al FC Braşov.

De asemenea, prima de care au beneficiat galben-negrii a făcut parte dintr-un pachet care includea şi victoria obţinută de braşoveni în runda precedentă cu FC Viitorul.

"În ceea ce priveşte premierea, nimeni de la FC Braşov, nimeni de la orice club din ţara asta, n-a venit la mine personal sau eu să transmit la echipă, că vre-un club sau bani ar fi venit din alte direcţi decât din direcţiile proprii ale clubului", a declarat Adrian Szabo - antrenor FC Braşov 

FC Braşov speră în continuare să rămână în prima ligă, după ce o propunere prin care vor retrograda în acest an doar două echipe va fi discutată în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de pe data de 8 iunie.

Pe aceeași temă