FOTBAL. Start dificil de mandat pentru A. Szabo

Data publicării:
szabo

Stegarii traversează o pasă extrem de slabă după două eșecuri pe propriul teren care au dus la demiterea croatului Lokica. La al patrulea mandat pe banca galben-negrilor, Szabo trebuie să gestioneze un vestiar afectat de problemele de la club din ultima perioadă și un joc dezamăgitor.

"Din punctul meu de vedere, jocul cu laşi este unul capital. Nu este vorba de o presiune pe jucători, dar acest joc trebuie abordat doar la victorie. Probabil tensiunea va fi mai mare, pentru că lipsa punctelor apasă greu. Cred că suntem capabili să trecem peste momentele grele ca acestea şi să ne întoarcem cu un rezultat favorabil si eu mă gândesc sincer la o victorie la Iaşi", spune Adrian Szabo - antrenor FC Brașov.

De partea celalată, moldovenii au un retur de excepţie în care sunt pe locul doi într-un clasament al punctelor adunate după pauza de iarnă. Braşovenii merg la Iaşi de pe locul 12 în Liga I cu 28 de puncte, la două puncte peste primul loc retrogradabil. Partida CSMS Iaşi FC Braşov începe vineri, 17 aprilie, de la ora 18:00 şi este transmisă de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri