FOTBAL. Start în Liga a doua

Data publicării:
FC BV

În etapa a 19-a din sezonul regulat stegarii întâlnesc în deplasare UTA Bătrâna Doamnă într-un joc cu implicaţii în zona locurilor de play-off. Braşovenii sunt pe locul 5 cu 31 de puncte iar arădenii se află pe locul 3 cu 33 de puncte. Antrenorul galben-negrilor are multe bătăi de cap înaintea acestui joc Căucă fiind suspendat iar Poverlovici nerefăcut. Dintre jucătorii sosiţi în acestă săptămână la Braşov, Iacob, Madeira şi Marin doar primii doi pot să evolueze în weekend.

"Primul obiectiv astăzi este accederea în play-off. Este timp ca aceşti jucători să se integreze, şi eu am speranţa că se vor integra cât mai rapid. E posibil ca în primele runde să fie unele probleme de omogenitate. Dar ţinând cont că sunt jucători ce au evoluat la un nivel mai înalt nu cred că vor fi probleme", Mihai Stere - antrenor FC Braşov.

De asemenea Ştefan Grigorie este accidentant şi se va alătura lotului stegarilor începând de săptămâna viitoare. Pe ultima sută de metri braşovenii încearcă să rezolve transferurile a doi jucători sub 19 ani de la Dinamo Bucureşti, fundașul central Vlad Georgescu și mijlocașul Laurențiu Manole. Partida UTA Bătrâna Doamnă - FC Braşov are loc sâmbătă de la ora 11:30 şi este transmisă de DigiSport.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Alex Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri