FOTBAL. Stegarii se pregătesc de duelul cu CFR Cluj

Data publicării:
FC BRASOV

Braşovenii, sub comanda lui Ilie Stan, au o victorie în derby-ul contra Coronei, precum şi un succes în amicalul din weekend cu Săgeata Năvodari, ambele victorii cu scorul de 2 la 1. De partea cealată, clujenii sunt în revenire de formă sub comanda lui Petre Grigoraş şi au ca obiectiv doar victorii până la finalul anului.

Tehnicianul stegarilor nu se va putea baza, în meciul de luni, pe mijlocaşul Alexandru Mateiu, suspendat. Cum Diego Santos nu a dat satisfacţie până acum se speră în refacerea completă a lui Bruno Madeira care să evoluaze în linia de mijloc alături de Aganovic. O altă problemă pentru Ilie Stan este poarta. Acolo, primii doi portari ai stegarilor, Marinescu şi Mutu, sunt accidentaţi.

La Cluj cel mai probabil, titular va fi al treilea poartar al galben-negrilor, Mihai Bordea. În schimb, revin după suspendări fundaşii Cristi Ionescu şi Bogdan Străuţi. FC Braşov şi CFR Cluj s-au întâlnit în acestă toamnă în Cupa României iar braşovenii s-au impus atunci cu scorul de 3 la 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri