FOTBAL. Test important pentru FC Braşov

Data publicării:
FOTBAL 271114

Braşovenii vin după înfrângeri consecutive, acasă cu Pandurii şi în deplasare cu Steaua Bucureşti, şi nu îşi permit un pas greşit în ultimul joc de pe teren propriu din acest campionat. Trupa pregătită de Gheorghe Hagi a reuşit o serie de cinci meciuri fără înfrângere timp în care a iaşit din zona locurilor retrogradabile şi se află pe locul 10 cu 18 puncte, la un loc şi un punct în spatele stegarilor.

"Avem nevoie de aceste trei puncte, unele extrem de importante pentru noi. Avem obligația să facem totul pe teren pentru a obține victoria. Un succes ar reprezenta confirmarea unui tur de campionat care în ansamblu a fost unul bun. Mă gândesc cu emoție, cu respect și cu mândrie la faptul că îl voi întâlni pe Gheorghe Hagi. Tot respectul pentru el ca jucător, ca antrenor și ca om, dar jucăm pe punctele noastre", a spus Adrian Szabo - antrenor FC Braşov

Braşovenii nu au nicio problemă medicală în lot, tehnicianul galben-negrilor având tot lotul la dispoziţie. Partida FC Braşov - FC Viitorul are loc duminică, de la ora 15:30 pe Stadionul Tineretului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri