FUTSAL. Colţea a făcut supriza în Liga a doua

Data publicării:
FUTSAL COLTEA

În cadrul turneului disputat la Buzău, braşovenii au făcut un meci perfect în faţa unei echipe ce luptă pentru promovare în primul eşalon. Cristian Puşacu, autor a patru goluri, Manu Creţulescu şi Liviu Negoiţă, din lovitură de penalitate, au fost marcatorii braşovenilor care au realizat astfel şi prima victorie din deplasare din acest sezon.

În meciul doi al turneului, CS Colţea 1920 Braşov a cedat în faţa liderului campionatului Imperial Wet Miercurea Ciuc cu 4 la 2. A fost cel mai strâns meci pentru gruparea de pe primul loc, care îşi câştigase toate meciurile la diferenţe de peste 5 goluri.

Braşovenii au arătat caracter, revenind de la 3 la 0 la 3 la 2, ei punând probleme celei mai valoroase echipe din liga secundă. Golurile alb-negrilor au fost reuşite de Cristian Puşcaşu, cel mai bun om al celor de la Colţea în weekendul care a trecut.

Pentru elevii pregătiţi de Liviu Negoiţă şi Ionel Pârvu următoarele meciuri vor avea loc la Gheorgheni în turneul ce se va desfăşura pe 5 şi 6 decembrie. Colţea va întâlni Luceafărul Buzău şi Inter Gherogheni în cele două jocuri ale weekendului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri