FUTSAL. Nume noi la Colţea

Data publicării:
CS COLTEA

Formaţia de sub Tâmpa a început anul cu dreptul după ce a reuşit o serie de mutări importante. Fostul jucător al celor de la Design Construct Radu Burciu a preluat postul de antrenor al echipei de seniori cât şi a grupelor de iniţiere în futsal de la club.

"Încercăm să facem împreună lucruri cât mai bune pentru futsal. Eu am lucrat cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Tino Perez, când jucam la Design Construct. Cu el ţin legătura colaborăm mă ajută cu idei cu sfaturi pentru a pregăti cât mai bine cele două echipe", Radu Burciu - antrenor CS Colţea 1920 Braşov.

Întăriri au venit şi la nivelul lotului de jucători după ce gruparea braşoveană a reuşit transferul a trei jucători ce au evoluat până acum în Liga I de futsal. Paul Isac, Sabin Dârstaru şi Gabriel Bunduc sunt jucătorii celor de la Colţea după ce au evoluat pentru KSE Tg. Secuiesc. Primele meciuri oficiale pentru braşoveni sunt sâmbătă 23 ianuarie de la ora 17:00 contra celor de la United Galaţi şi duminică 24 ianuarie de la ora 16:00 contra celor de la Blue Angels Cristian.

"Să încercăm să câştigăm meci cu meci, acum cel mai important o să fie cel cu Galaţi, meciul de sâmbătă şi după aceea toate punctele sunt importante şi nu sunt greu de câştigat",  Paul Isac - jucător CS Colţea 1920 Braşov

Partidele etapelor 11 şi 12 încep în Sala Sporturilor sâmbătă de la ora 14:00 şi duminică ora 10:00.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Alex Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri