Grătarele de 1 Mai, controlate

Data publicării:
CONTROALE GRATARE

Cei mai mulţi s-au supus avertizărilor Gărzii de Mediu şi au stins focul, fericiţi că au scăpat doar cu un avertisment verbal.

"Noi ne confromăm acestei legi, dar să se vadă cine fură cu adevărat ceva în ţara asta. Când îi voi vedea pe aceia închişi, atunci să vină şi la noi că am făcut un grătar", a spus un braşovean.

Dacă unii turişti s-au conformat repede de teama amenzilor, alţii şi-au vărsat năduful pe comisari. Cei mai mulţi s-au plâns de faptul că nu există suficiente spaţii amenajate pentru grătar şi că s-au obişnuit să se aşeze de-a lungul pârâului Timiş.

"Eu dacă mă duc în Noua, vă spun că nu găsesc! Vă spun că de acolo vin! Dacă mă duc la Iepure, nu găsesc şi la Cheile Râşnoavei nu mă duc acolo pt că plătesc pe maşină 14 lei sau nu ştiu cât e taxa, plus de persoană", susţine un alt braşoveean.

Comisarii de la Garda de Mediu i-au iertat pe cei care au făcut grătar în locurile nepermise, aşa că nu au dat nicio amendă.


"Oamenii sunt foarte responsabili, nu cunosc, nu sunt panouri avertizoare pe traseu, alea vor fi, garantez eu că vor fi cât de curând şi au plecat mulţi din Noua pentru că era prea aglomerat şi i-am îndrumat acum să meargă la Râşnov că şi acolo este loc amenajat", a declarat Gheorghe Bubuianu - comisar Garda de Mediu Braşov.

Amenzile pentru oamenii care fac grătare în locuri neamenajate sunt cuprinse între 100 şi 5.000 de lei. Comisarii Gărzii de Mediu din Braşov, împreună cu angajaţi ai Jandarmeriei vor continua controalele până duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri