HANDBAL. Cantonament la mare pentru Corona

Data publicării:
CORONA HANDBAL

Din stagiul centralizat lipsesc Adriana Ţăcălie şi Dana Raţiu, afllate în program de recuperare după accidentări şi cele şapte junioare de la Corona, Daciana Hosu, Sorina Tîrcă, Ana Berbece, Daria Bucur, Cristina Creţu, Claudia Lăcătuş şi Ana Lopătaru care participă în această perioadă cu naţionala de junioare a României la Campionatul European din Macedonia.

"Urmează o perioadă de 10 zile la malul mării, în care vom pune accentul mai mult pe acumularea fizică, un aspect extrem de important având în vedere că urmează o vară plină de jocuri amicale şi apoi un sezon extrem de dificil în care nu ne putem permite prea mulţi paşi greşiţi. Aşa cum se ştie, în acest sezon, sistemul competiţional va fi schimbat faţă de anul trecut, şi jucându-se doar tur-retur nu mai ai posibilitatea de a-ţi repara greşelile făcute", spune Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

În această vară, Corona va juca şi o serie de meciuri amicale. Pe 1 august, elevele lui Burcea vor juca cu CSM Cisnădie, la Braşov. Urmează apoi o deplasare la Cluj, pentru un turneu în compania echipelor din Craiova, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Bistriţa şi Cluj. La jumătatea lunii august, aceleaşi echipe vor veni la Braşov, pentru un nou turneu de pregătire, iar la finalul lunii, echipa se va deplasa la "Bucharest Trophy", un turneu internaţional la care participă Buducnost, Vardar Skopje, Rostov Don, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri