HANDBAL. Corona Braşov, în semifinalele Ligii Naţionale

Data publicării:
HANDBAL

Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea au câştigat detaşat meciul decisiv cu HC Zalău. Vicecampioanele României au avut 5 la 2 în startul meciului, însă echipa lui Gheorghe Tadici a revenit puternic. Claudia Constantinescu a fost singura marcatoare din primele 15 minute a Zalăului, care a preluat conducerea cu 7 la 6.

Interul sălăjencelor a fost şi singura jucătoare care a transformat o aruncare de la 7 metri în prima repriză. Denisa Dedu a apărat celelalte trei aruncări ale Zalăului, în timp ce Mihaela Cheţa a fost imbatabilă în două rânduri în poarta Coronei.

Echipa din Braşov a condus însă cu 12 la 10, iar, la reluare, s-a distanţat. Portarii celor două echipe au făcut minuni la aruncările de la 7 metri. Camelia Hotea a marcat de 6 ori pentru Corona, care a condus cu 8 goluri cu 10 minute rămase. Pe final, Gheorghe Tadici şi-a abandonat echipa, iar partida s-a încheiat cu victoria 27 la 24 în favoarea gazdelor.

Corona va juca în semifinale împotriva lui CSM Bucureşti. Primul meci este programat marţi, în direct la Digi Sport 3, de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri