HANDBAL. Corona Braşov, noul lider în handbalul feminin

Data publicării:
CORONA HANDBAL VICTORIE

Nivelul şi ritmul de joc a fost unul foarte ridicat, cele două formaţii oferind un spectacol handbalistic de calitate. Oaspetele au avut un start de meci mai bun, dar treptat, braşovencele au revenit în joc, impulsionate de evoluţia perfectă a conducătorului de joc, Aurelia Brădeanu.

Pe final de repriză, Corona Braşov s-a desprins şi la 4 goluri, dar la cabine s-a intrat cu scorul de 16 la 14. Repriza secundă a fost la fel de animată cu băimărencele încercând din răsputeri să reintre în meci. Braşovencele au dat dovadă de tărie psihică pe final de meci unde au gestionat perfect avantajul de două goluri şi s-au impus meritat.

Aurelia Brădeanu a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 9 goluri şi o prestaţie excelentă în defensivă. Chiper, cu 5 goluri şi Zamfir, cu 4 reuşite, au contribuit la succesul braşovencelor.

Sâmbătă, Corona Braşov pleacă în Croaţia unde va susţine returul dublei cu Lokomotiva Zagreb, partidă ce contează pentru turul al treilea al Cupei Cupelor. În disputa de la Braşov, croatele s-au impus cu 25 la 23. Următorul meci în campionat are loc aproape de finalul acetui an, pe 28 decembrie, în deplasare, cu CSM Bucureşti.

Până atunci, campionatul intern este intrerupt pentru participarea echipei naţionale la Campionatul Mondial din Serbia, din perioada 6-22 decembrie. Din lotul tricolor vor face parte şi 5 jucătoare de la Corona, Dedu, Chiper, Brădeanu, Ţăcălie şi Zamfir.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri