Sari la conținut

HANDBAL. Corona - HCM Vâlcea se joacă duminică

O viroză respiratorie puternică în vestiarul braşovencelor a afectat jucătoarele Hotea, Pricopi, Tudor, Zamfir și Chiper, dar şi pe principalul Bogdan Burcea. Astfel echipa a trecut cu greu peste meciul de la Roman. Mai mult o parte dintre fete acuză în continuare probleme medicale iar în aceste condiţii conducerea a cerut amânarea partidei din etapa viitoare.

Federaţia Română de Handbal a respins cererea Coronei, astfel că jocul din runda 7-a se va desfăşura conform programării iniţiale. Următorul adversar pentru braşovence este HCM Rm Vâlcea, iar partida se joacă la Braşov, duminică, 28 septembrie, începând cu ora 17:30. Meciul este transmis în direct la Digi24 Braşov.

Între timp selecţionerul Gheorghe Tadici a convocat la echipa naţională 8 handbaliste de la Corona pentru următoarea acţiune a tricolorelor. Portarul Denisa Dedu, extremele Camelia Hotea și Laura Chiper şi  Aurelia Brădeanu, Adriana Țăcălie, Oana Bondar, Cristina Zamfir și Nicoleta Tudor pentru linia de 9 metri, fac parte din lotul de 28 de sportive chemate pentru meciurile cu Ungaria şi Rusia.

Pe aceeași temă