HANDBAL. Corona începe drumul în Cupă

Data publicării:
HANDBAL

Echipa pregătită de Bogdan Burcea şi Vasile Curiţeanu este neînvinsă în acest sezon în faţa bucureştencelor, după egalul din capitală şi victoria de pe teren propriu din returul campionatului.

"Nu seamănă niciun meci cu altul, vom avea şnase egale, pe care vom încerca să le fructificăm şi să ieşim învingătoare la sfârşit. Dar va fi foarte greu, suntem conştiente şi ne pregătim cât mai serios să abordăm meciul în condiţii optime", a spus Camelia Balint - jucătoare Corona Braşov.

De la ultima partidă directă bucureştecele au reuşit să legitimeze două jucătoare de echipă naţională, Talida Tolnai şi Oana Manea urmând să evolueze contra Coronei în meciul de Cupă.

"Nu o să fie un meci foarte uşor, o să fie altă echipă faţă de ce am întâlnit în ultimul meci de campionat, dar asta nu înseamnă că şansele noastre nu vor fi la fel de mari cum au fost până acum", este de părere Aurelia Brădeanu - jucătoare Corona Braşov.

În pauza competiţională, braşovencele au disputat mai multe meciuri de pregătire, încheiate cu victorii împotriva Naţionalei de Tineret, HCM Roman şi HC Zalău. Disputa dintre CSM Bucureşti şi Corona Braşov începe miercuri, 23 aprilie, de la ora 16.00 şi este transmisă în direct de DigiSport 3

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri