HANDBAL. Corona revine în Europa

Data publicării:
CORONA HANDBAL

Braşovencele revin, astfel, într-o competiţie europeană, după o pauză de 4 ani, dar fără vreo componentă din echipa care participa în toamna lui 2009 în preliminariile Ligii Campionilor. Corona are în faţă, în turul 3 al ediţiei din acest an a Cupei Cupelor, formaţia croată Lokomotiva Zagreb, care a terminat pe locul 3 turneul preliminar din Liga Campionilor.

"O să fie un meci greu. Sunt convinsă că Zagrebul vine aici să câştige, dar sunt convinsă că o să ne mobilizăm, o să facem un joc bun şi o să ieşim în câştig de cauză", declară Aurelia Brădean - jucătoare Corona Braşov.  

Meciul în faţa croatelor reprezintă şi debutul pe banca Coronei a lui Bogdan Burcea, proaspăt sosit sub Tâmpa în acestă săptămână în locul lui Aurelian Roşca.

Disputa dintre Corona Braşov şi Lokomotiva are loc sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 16:30 de minute şi este transmisă, în direct, de Digi24 Braşov. Biletele se pun în vânzare de vineri, de la ora 10 şi costă 15 lei. Returul cu Lokomotiva are loc pe 17 noiembrie, în Croaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri