HANDBAL. Duel tare în Europa

Data publicării:
CORONA EHF

Braşovencele au trecut până acum de Pogon Baltica şi HCM Roman şi se luptă pentru accederea în semifinale cu echipa daneză Odense. Chiar dacă forma arătată de braşovence în startul anului este una bună, accidentările dau multe bătăi de cap antrenorilor Coronei. Ciuciulete şi Briscan sunt indisponibilităţi mai vechi în timp ce Cartaş şi Zamfir sunt ultimele pe listă. Cei doi interi au evoluat în ultimul joc de campionat dar sunt departe de o condiţie fizică optimă.

"Vom strânge din dinţi şi vom încerca să nu se vadă că ne doare ceva şi că avem probleme de sănătate. Nu ne vom da la o parte din cauza problemelor medicale. Sperăm nici să nu ne împiedice acest lucru şi să putem fii aproape de sută la sută", Cristina Zamfir - jucătoare Corona Braşov.

Chiar şi în aceste condiţii pleacă în Danemarca pentru manşa tur cu gândul la un rezultat cât mai bun, pentru ca peste o săptămână, la retur să poată ţinti calificarea în semifinalele Cupei EHF.

"Suntem mândri de ceea ce am realizat în ultimul timp, însă întâlnim o echipă pe măsură. În mod sigur mentalitatea lor, chiar dacă vom reuşi un meci deosebit acolo, calificarea se va juca în retur", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

 Manşa tur în disputa Odense - Corona Braşov va avea loc pe data de 21 februarie, de la ora 17.00 ora României, în Danemarca, iar jocul va fi condus la centru de o brigadă de arbitrii din Cipru. Returul are loc pe 28 februarie la Braşov.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Tiberiu Oprea


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri