Sari la conținut

HANDBAL. Final de drum în Cupa EHF

În tur la Braşov Metzingen s-a impus la 4 goluri 26 la 22. Elevele lui Burcea şi Berbece au început bine returul din Germania şi au condus în două rânduri la două goluri, dar la pauză gazdele aveau avantaj 14 - 12. Actul secund le-a aparţinut în totalitate celor de la Metzingen, care s-au impus la final categoric cu scorul de 30 la 23. Şi în acest meci cea mai importantă marcatoare a Coronei a fost Cristina Zamfir autoare a 9 goluri.

„Îmi felicit fetele pentru parcursul pe care l-au avut pînă acum în Cupa EHF. Din păcate pentru noi, astăzi echipa mai bună a fost Metzingen, care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Este un final de cupe europene pentru noi, dar trebuie să ne adunăm fiindcă ne aşteaptă acum încă trei meciuri în campionat de care depinde locul trei la finalul sezonului", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

Primul test important pentru braşovence are loc la finalul acestei săptămâni când în Liga Naţională Corona întâlneşte Dunărea Brăila. După 23 de runde formaţia de sub Tâmpa se află pe locul 3 cu 47 de puncte în timp ce echipa de la Dunăre este pe locul 4 cu 46 de puncte. Partida are loc sâmbătă 16 aprilie de la ora 15.30 şi este transmisă în direct de Digi Sport.