Sari la conținut

HANDBAL. Misiune uşoară pentru Corona

Chiar dacă jocul nu este la nivelul dorit, rezultatele pot aduce linişte şi încredere în tabăra braşovencelor înainte de un final de tur cu două meciuri grele, contra celor de la Dunărea Galaţi şi HC Zalău. Până la aceste jocuri, Corona Braşov are parte de cel mai uşor meci din acest sezon, pe teren propriu contra celor de la Rapid Bucureşti.

"Din punctul meu de vedere nu putem sa vorbim de atitudine relaxată. Încă nu am ajuns la acel nivel. Îmi doresc şi eu ca şi ele, încă nu am ajuns la acest nivel cât să dăm o notă de relaxare. Trebuie să muncim mult mai mult, să fim mai eficienţi, pe toate fazele jocului", spune Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov

Formaţia din capitală ocupă ultimul loc în clasament cu doar trei puncte în 10 etape. Înaintea rundei cu numărul 11, braşovencele au o zestre de 18 puncte. Din tabăra gazdelor lipseşte doar Georgiana Ciuciulete, accidentată, în timp ce transferul Izabelei Roşca nu este încă realizat. Partida Corona Braşov - Rapid Bucureşti are loc joi, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor.

Pe aceeași temă