Sari la conținut

HANDBAL. Momente dificile la Corona

Braşovencele au început bine şi au condus cu 3 la 0 în startul partidei, dar apoi nu au putut păstra ritmul. Gazdele au punctat de 9 ori la rând şi au trecut la cârma partidei. Şi în actul secund tot gazdele au controlat jocul şi s-au impus la final cu 4 goluri diferenţă, 23 la 19. Pe lângă evoluţia salbă a fetelor, tehnicianul braşovencelor a acuzat şi maniera de arbitraj.

"Ce am avut de spus vis a vis de arbitrii, am spus după jocul de la Zalău. Nu am făcut altceva decât să îmi apăr echipa. Nu cred că la Braşov se poate întampla aşa ceva. Ne aflăm într-o competiţie care trebuie să se dispute doar pe parchetul sălii, fără să fie influenţată de alţi factori. Îmi doresc enorm ca fetele să câştige următoarele două partide", spune Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov .

Deşi handbalistele Braşovului au restanţe salariale, tehnicianul Coronei spune că jucătoarele sunt profesioniste şi trebuie să îşi facă treabă indiferent de situaţie.

"Trebuie sa fim concentraţi 100% pentru aceste meciuri. Eu nu cred că există sportiv în lume, care, într-o situaţie de acest gen, să se gândească la bani! Performanţa sportivă trebuie să fie pusă pe primul loc!", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

Echipa lui Burcea şi Berbece este acum cu spatele la zid şi trebuie să câştige ambele partide de pe teren propriu pentru trece în faza a doua a play-off-ului. Prima încercare are loc marţi de la ora 19:30 în Sala Sporturilor în meciul doi al seriei. Partida este transmisă în direct de Digi24 Braşov.