Sari la conținut

HANDBAL. Naţionala revine la Cheile Grădiştei

Pentru această acţiune, antrenorii Tomas Ryde şi Bogdan Burcea au convocat 20 de handbaliste din Liga Naţională. Vor fi lăsate acasă doar şase jucătoare importante: Neagu, Nechita, Ungureanu, Buceschi, Marin şi Ardean. Tehnicianul suedez a precizat că îşi doreşte cel puţin o jucătoare de mâna stângă la linia de 9 metri pentru barajul de calificare la Mondiale.

Pentru stagiul de la Cheile Grădiştei au fost convocate încă două "stângace" importante din Liga Naţională, Melinda Geiger şi Patricia Vizitiu. Şi de această dată, Corona Braşov trimite la naţională cele mai multe jucătoare. Portarul Denisa Dedu, extremele Camelia Hotea şi Laura Chiper, împreună cu Cristina Zamfir şi Aurelia Brădeanu au fost convocate la Cheile Grădiştei.

Staff-ul tehnic a chemat pentru această acţiune alte câteva handbaliste importante din România: Iulia Curea revine la lot pentru prima dată după ce a născut, Oana Manea, absentă la Trofeul Carpaţi, este la rândul ei între cele 20 de handbaliste convocate, la fel şi Mădălina Zamfirescu, coordonatorul de joc al SCM Craiova.