Sari la conținut

HANDBAL. Pas spre semifinală

Braşovencele au dominat de la un cap la altul disputa din Danemarcă şi au luat o opţiune serioasă pentru accederea în semifinalele competiţiei. Corona a avut un avans de trei goluri la pauză şi a făcut o repriză secundă şi mai bună, impunându-se la opt goluri. Portarul Ana Maria Mârcă a făcut o partidă excelentă iar apărarea Coronei l-a mulţumit pe antrenorul Bogdan Burcea.

"Le felicit din suflet pe fete pentru modul în care au luptat. Sunt mândru de ele şi de felul în care au arătat ca o adevărată echipă în faţa unui adversar extrem de puternic, căruia i-au dat însă foarte puţine şanse. Este o victorie importantă, dar trebuie să rămînem concentraţi pentru că abia în minutul 60 al meciului de la Braşov ne putem considera calificaţi. HC Odense nu renunţă la luptă, de asta putem fi siguri",  Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov. 

Extremele Coronei au funcţionat foarte bine pe tot parcursul meciului iar Hotea a încheiat meciul cu 7 goluri iar Chiper cu 6. Tot 6 goluri a reuşit şi Marinela Burghel. Returul disputei cu danezele va avea loc duminică 28 februarie de la ora 14.00 iar meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Între timp braşovencele vor evolua şi în Liga Naţională în deplasare contra campioanei CSM Bucureşti. Partia are loc miercuri 24 februarie de la ora 19.45 şi este de asemenea transmisă în direct de Digi Sport.