Sari la conținut

HANDBAL.Primul duel din semifinale

Revenite în acestă fază a unei competiţii europene după o pauză de 7 ani braşovencele sunt pregătite pentru două meciuri mari împotriva celei mai în formă echipe din Germania.

"Când eram mai micuţă îmi doream să joc o finală de Cupă Europeană şi sper ca la acestă vârstă să mi se îndeplinească acest vis. Nu ştiu dacă o să mă mai întâlnesc cu acestă ocazie şi îmi doresc să profit cât pot de acestă dublă cu Metzingen să ajungem într-o finală de cupă europeană", Oana Bondar - jucătoare Corona Braşov.

"Ne-am dori o diferenţă de peste cinci goluri să putem să mergem acolo, nu neaparat linişti, pentru că oricum mergem să câştigăm şi acolo, dar ne-am dori o victorie mai mult categorică pentru moralul nostru ar trebui să "le dăm noi la moral"să avem un plus faţă ele", Andreea Pricopi - jucătoare Corona Braşov.

Prima manşă va avea loc în acest weekend la Braşov iar antrenorii Coronei vor o prestaţie cât mai convingătoare a galben-albastrelor în partida de acasă.

"Metzingen este o echipă foarte bună cu un atrenor de excepţie la cârma lor. Un antrenor experimentat la nivel de cupe europene, Champions League. Dezvoltă un joc foarte frumos, un joc ordonat, disciplinat, caracteristic echipelor germane", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

Până în acestă fază a competiţiei Corona a eliminat formaţiile Pogon Balitica, HCM Roman şi Odensee. Metzingen a învins până în acestă fază pe Naisa Nis, Mihalovce şi Lepizig. Trupa pregătită din 2015 de Csaba Konkoly are în componenţă 8 straniere. Partida Corona Braşov - TuS Metzingen are loc duminică 3 aprilie de la ora 18:00 în Sala Sporturilor şi este transmisă în direct de Digi Sport.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Alexandru Apetroae