Sari la conținut

HANDBAL. Victorii în amicale

Fetele pregătite de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au învins cu 38 la 31 respectiv 33 la 26. În cele două meciuri scenariul a fost unul asemănător cu oaspetele întrând mai bine în meci şi conducând în primele minute şi cu braşovencele revenind treptat pe tabelă. În disputa de miercuri dimineaţă Cisnădie a condus cu 9 la 5 după 12 minute dar Corona a egalat până la pauză când tabela a arătat 15 la 15.

În actul secund braşovencele au intrat mult mai decise şi au tranşat soarta partidei. La fel ca şi în primul meci, cea mai bună marcatoare a Coronei a fost Cristina Zamfir, cu 8 goluri. Hotea a reuşit 6 goluri în timp ce Raţiu Neagu şi Cartaş au punctat de câte trei ori.

"Au fost două meciuri amicale, două meciuri de pregătire după o perioadă în care am făcut numai pregătire fizică, doar câteva antrenamente cu mingea. Mai avem multe de pus la punct. Şi sperăm ca până la startul campionatului să fim în forma cea mai bună", spune Cristina Zamfir - jucătoare Corona Braşov.

"Noi ne dorim să iasă foarte bine a doua parte a sezonului, într-adevăr în tur am avut unele sincope, şi am pierdut puncte importante, sperăm ca în retur să ne putem mobiliza şi să abordăm fiecare meci la victorie", spune  Camelia Balint Hotea - jucătoare Corona Braşov.

Pentru handbaliste urmează încă două meciuri amicale în acest an tot în companiei Măgurei Cisnădie, de acestă dată în deplasare. Partidele vor avea loc pe 28 şi 29 decembrie.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea