Hochei 100% românesc, la Corona

Data publicării:
HOCHEI COR

Astfel, antrenorul Otto Keresztes se va baza doar pe jucătorii autohtoni, dar și pe juniorii promovați în echipa mare în această vară. Președintele secției, Teodor Sava, susține că e timpul ca tinerii să facă pasul spre echipa mare. Oficialii clubului au declarat că acesta este primul pas într-un proiect nou, pe termen lung. Principalele obiective pentru Lupii Coronei vor fi calificarea în semifinalele Ligii Naționale, un loc între primele patru formații în Cupa României și o participare onorantă în Liga Mol.

Momentan, lotul Coronei nu este definitivat, dar conducerea clubului susține menținerea unui proiect 100% românesc, cu jucători din țară sau din pepiniera proprie. În plus, pentru a crește nivelul de performanță al copiilor din centrele de juniori, echipa U12 va fi înscrisă în campionatul Ungariei.

Noile decizii din Adunarea Generală sunt susţinute și de Zoltan Olti Pașca, fost președinte al secției de hochei. Acesta este convins că gruparea de la poalele Tâmpei poate câștiga titlul în Liga Națională, chiar dacă echipa nu va avea nici un stranier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri