HOCHEI. Corona, adversar tare în semifinală

Data publicării:
HOCHEI CORONA-1

Elevii lui Kari Rauhanen au încheiat sezonul regulat cu două victorii în timp regulamentar şi o înfrângere la lovituri de departajare. Succesele au venit pe terenul celor de la Dab Docler şi Miskolc, ambele cu 3 la 2, iar eşecul, în Slovacia, 4 la 5 pe gheaţa celor de la Nove Zamky.

Au fost meciuri bune, care ne dau speranţe pentru ceea ce urmează. În ciuda unor arbitraje care ne-au dezavantajat, echipa a jucat cu multă ambiţie, iar rezultatele s-au văzut. Din păcate, după meciul cu Nove Zamky, avem doi jucători accidentaţi, Gliga şi Zsok. Îi felicit pe jucători, pentru ceea ce au realizat până acum şi pentru că este prima performanţă internaţională notabilă, din scurta istorie a echipei braşovene", a spus Emilian Cernica - preşedinte ASC Corona Braşov.

În semifinalele competiţiei braşovenii vor evolua împotriva celor de la Dab Docler. Formaţia maghiară a terminat sezonul regulat pe primul loc şi a avut posibilitatea de a alege adversarul.

Finalista se va alege după sistemul cel mai bun din cinci partide, cu maghiarii având avatajul ternului propriu, în caz că semifinala va ajunge în meci decisiv. Primele două partide al confruntării cu Dab Docler vor avea loc miercuri şi joi, pe 26 şi 27 februarie, iar primul meci de pe teren propriu este fixat pentru duminică 2 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri