HOCHEI. Corona, în cădere liberă

Data publicării:
HOCHEI CORONA

Ardelenii au început excelent meciul cu Dab Docler, echipa cu care se află în luptă directă pentru accesul în play-off. Corona a deschis rapid scorul prin Zsolt Molnar, apoi Roberto Gliga a făcut 2-0, în minutul 15. Oaspeţii au redus din handicap prin Jabornik, iar Martin Saluga a stabilit scorul primei pauze, 3-1 în favoarea formaţiei braşovene.

Repriza secundă a fost controlată însă, total de maghiari, care au marcat de trei ori consecutiv şi au trecut la conducere.

Finalul meciului a fost extrem de animat. Dab Docler a marcat golul de 5-3 şi părea să se fi desprins decisiv, apoi a început o încăierare generală care putea schimba soarta partidei. În superioritate, Corona a reuşit să se apropie la un gol, dar a fost prea târziu pentru o revenire spectaculoasă.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, acesta este treaba conducerii. Este cea de a şasea înfrângere la rând, iar clubul Corona Braşov are aşteptări mai mari decât acestă contraperformanţă, chiar dacă ne confruntăm cu accidentări", a declarat Greg Lindqvist, antrenor Corona Braşov. 

Situaţia braşovenilor devine din ce în ce mai dificilă, după ce a coborât pe locul 6 în Ligă, la trei puncte distanţă de primul loc care asigură accederea în play-off. Urmează o deplasare în Ungaria unde galben-albaştrii vor întâlni Ujpest, Ferencvaros şi Miskolc, după care conducerea Coronei a anunţat primele măsuri după seria neagră a hocheiştilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri