HOCHEI. Corona învinge şi convinge

Data publicării:
corona

În direct la Digi24 Braşov, elevii lui Kari Rauhanen au câştigat cu 6 la 3 în faţa maghiarilor, după un meci decis încă din prima repriză. Gazdele au intrat la cabine după primele 20 de minute cu un avantaj de 3 goluri, după reuşitele lui Fodor, Saluga şi Nagy Csaba. Partida s-a deschis apoi iar maghiarii au forţat până la final.

Pentru Corona au mai înscris Levi Zsok, Roberto Gliga şi Tivadar Petres, în timp ce golurile oaspeţilor au fost reuşite de Hajek şi Knox, de două ori.

"Sunt foarte mulţumit de cum au luptat băieţii în acestă seară. Am jucat doar cu trei linii, şi nu ştiu de unde au avut atâta energie. Eram pregătit de un meci foarte greu, dar câteodată spiritul de luptă al acestei echipe este incredibil", a declarat Kari Rauhanen - antrenor Corona Braşov.

Cei de la Miskolc se întorc în Ungaria fără niciun punct după meciurile de la Miercurea Ciuc şi Braşov.

În urma acestui succes, braşovenii au urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii Mol, unde au acumulat 70 de puncte şi sunt la două puncte în spatele ocupantei locului al doilea, Miskolc şi la 3 în faţa echipei de pe locul 4, Nove Zamky. De altfel, slovacii sunt următorii adversari ai braşovenilor într-un meci ce se va desfăşura pe 31 ianuarie la Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri