HOCHEI. Corona luptă pentru play-off

Data publicării:
CORONA HOCHEI

Elevii lui Kari Rauhanen au avut o evoluţie slabă în partida contra celor de la Miskolc şi au pierdut cu 4 la 1. Braşovenii, practic, au fost în joc doar câteva minute la mijlocul ultimei reprize când au marcat prin Dornic. Maghiarii s-au impus clar şi au făcut un pas important spre următoarea fază a competiţiei.

Galben-albaştrii au întâlnit apoi liderul Ligii Mol, Dab Docler, iar o victorie era singura variantă pentru gazde. Corona s-a impus la final cu scorul de 5 la 3, în urma punctelor reuşite de Pisarenko, Dornic, Molnar, Gliga şi Whers. Gazdele au fost conduse la un moment dat cu 2 la 0, dar au întors partida după ce au marcat 4 goluri consecutive într-un interval de 10 minute.

În urma acestor rezultate, coroborate şi cu înfrângerea celor de la HSC Miercurea Ciuc în faţa lui Miskolc, Corona a revenit pe locul 4 cu 76 de puncte acumulate. Braşovenii sunt la egalitate cu ciucanii dar au un meci în minus disputat. Ambele formaţii încheie sezonul regulat în deplasare săptămâna viitoare, cand braşovenii întâlnesc Dab Docler, Miskolc şi Nove Zamky iar elevii lui Sandor Gal întâlnesc Ferencvaros şi Dab Docler.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri