Sari la conținut

HOCHEI. Cupa României la Brașov

Competiția trebuia organizată inițial la Gheorgheni, în judeţul Harghita, dar patinoarul din localitate, aflat în renovare, nu va fi gata până la startul competiției. Echipele participante la ediția din acest an au fost deja împărțite în două grupe, iar Corona Brașov va evolua în grupa A, alături de cei de la Steaua București și Dunărea Galați.

În grupa B au fost repartizați cei de la HSC Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni și Sportul Studențesc. Câștigătoarele celor două grupe se vor califica în finala programată pe 21 decembrie, în timp ce ocupantele locurilor secunde se vor duela pentru medaliile de bronz pe 20 decembrie.

Cupa României este o competiție organizată sub egida Federației Române de Hochei pe Gheață, astfel că abonamentele fanilor brașoveni pentru meciurile echipei locale nu vor fi valabile pe timpul competiției.

Până la meciurile din cupă, Corona are parte de un weekend de foc în Liga Mol. Galben-albaștrii întâlnesc Dab Docler sâmbătăt 13 decembrie de la ora 19:00 și duminică 14 decembrie, de la ora 15:30, formația Miskolc. Disputa de duminică, contra noului lider din Liga Mol, va fi transmisă în direct de Digi24 Brașov.