HOCHEI. În formulă completă

Data publicării:
ANTRENOR HOCHEI

Miercuri tehnicianul a intrat pe gheaţă alături de elevii săi după ce cu o seară înainte a asitat din tribună la un joc şcoală între jucătorii echipe.

"Conducerea a reuşit o serie de transferuri importante în acestă vară pentru întărirea echipei. Ar trebui să devenim mai competitivi şi să muncim foarte mult. Avem încă o lună să pregătim echipa, să muncim la antrenamente şi cred că vom fi în formă la începutul sezonului", Martin Lacroix - antrenor Corona Braşov.

Antrenorul canadian i-a avut la dispoziţie şi pe cei doi canadieni semnaţi în acestă vară de clubul braşovean, Rory Rawlyk şi Ian McDonald. Dacă Pentru Rawlyk este o revenire sub Tâmpa, McDonald soseşte la Corona după un sezon de excepţie în Liga Mol alături de MAC Budapesta unde a fost golgheterul Ligii Mol şi alături de Tomas Klempa, alt transfer al braşovenilor, a dominat clasamentele punctelor şi asisturilor.

"Anul trecut a fost special. Tot ce încercam, ne reuşea. Am jucat foarte bine alături de Tomas şi ne-am dorit să evoluăm şi în acest sezon împreună. Va fi plăcut să fim iar colegi, să înscriem mult şi să ajutăm echipa", Ian McDonald - jucător Corona Braşov.

Corona a reuşit 10 transferuri în acestă vară alături de aducerea antrenorului canadian Martin Lacroix şi primele obiective sunt de omogenizarea lotului.

"Este dificil, mai ales primele sesiuni. Dacă vom trage tare, vom respecta sistemul de joc şi evoluţia noastră va fi la potenţial maxim, ne putem duela de la egal la egal cu fiecare echipă din Ligă", Ian McDonald - jucător Corona Braşov.

Corona Braşov debutează în Liga Mol pe la începutul lunii septembrie în deplasare cu cei de la HK Belgrad.


Redactor: Adrian Susanu
Operatori: D. Dascălu/L. Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri