Sari la conținut

HOCHEI. Încă o înfrângere în Ligă

Oaspeţii au început mult mai bine dipsuta din Patinoarul Olimpic iar Dansereau a deschis scorul în minutul 3. Polc a avut o serie de intervenţii de excepţie şi până la finalul primei părţi avantajul a rămas minim pentru Miskolc. În repriza a treia Corona a reuşit egalarea prin Molnar iar, în inferioritate, braşovenii au preluat conducerea după reuşita lui Peter Robert.

Pe final de meci oaspeţii au forţat şi au reuşit egalarea prin Lada. S-a ajuns în prelungiri şi mai apoi la loviturile de departajare unde câştig au avut oaspeţii. Pentru Corona au ratat toţi cei trei executanţi, Molnar, Petreş şi Saluga în timp ce pentru Miskolc, golul victoriei a fost reuşit de Dansereau.

"Pot să pun mâna pe inimă şi să spun că nu meritam să pierdem acest meci. Am avut multe şanse în repriza a doua şi a treia, dar nu am putut să marcăm. Şi când ajungi la şuturi de penalitate se poate întâmpla orice", a declarat Laszlo Kovacs - antrenor Corona Braşov.

În clasamentul Ligii Mol, Corona se află pe locul 5 cu 6 puncte acumulate, iar în runda viitoare braşovenii se vor deplasa la Miercurea Ciuc pentru primul duel românesc din Ligă. Meciul HSC Miercurea Ciuc - Corona Braşov se dispută marţi de la ora 19:30 şi este transmis în direct de Digi Sport 2.