Sari la conținut
News Alert

HOCHEI. Începe Liga Mol

Sezonul hocheistic din Liga Mol aduce la start în acest an 8 formaţii. Ungaria dă cinci echipe în noul format. Pe lângă Dab Docler se află la start Miskolc, Frencvaros Debrecen şi Ujpest. România are două echipe la start, HSC Miercurea Ciuc şi vice-campioana ediţiei precedente, Corona Braşov. Din Slovacia vine câştigătoarea en-titre, Nove Zamky.

"Nu ştiu exact echipele, probabil sunt formaţii bune. Am avut o întâlnire cu tot staff-ul ieri şi suntem concentraţi să câştigăm fiecare joc. Vrem să uităm de dezamăgirea din Finala de Cupă de la Galaţi", a declarat Miroslav Ihnacak, antrenor Corona Braşov.

Primul weekend de meciuri în Liga Mol este completat pentru braşoveni de duelurile cu Ferencvaros şi Debrecen. Deşi nu au probleme de lot, galben-albaştrii trebuie să îşi revină după înfrângerea suprinzătoare din Finala Cupei României. Înfrângerea cu ciucanii a făcut ca startul de sezon din Liga Mol să fie unul foarte important pentru Miorslav Ihnacak şi elevii săi.

Obiectivul pentru Corona Braşov pentru primele trei meciuri din Liga Mol este de a acumula cel puţin 6 puncte. Partida de deschidere a sezonului din Liga Mol se joacă între Nove Zamky şi Ujpest.

Pe aceeași temă