Sari la conținut
News Alert

HOCHEI.  Înfrângere dramatică, în prelungiri

Partida din Slovacia a început practic de la 1 la 0 pentru gazde, Weissman, punctând la 1 minut de la startul meciului, după o intervenţie nereuşită a lui Polc. Treptat, braşovenii au echilibrat partida şi încă odată au reuşit să întoarcă scorul.

În repriza secundă Peter Robert şi Martin Saluga au înscris pentru braşovenii care controlau autoritat partida în acele momente. Finalul celei de a doua părţi a adus însă golul egalizator al gazdelor, reuşit de Uram.

Până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai înscris, astfel că partida a ajuns în prelungiri. Acolo, gazdele, cu un om în pls au marcat golul victoriei, după doar 28 de secunde, prin cehul, Vladimir Kames. Astfel, în ciuda unor momente de joc foarte bun în Slovacia, Corona se întoarce fără punct din primele două partide ale finalei.

Următoarele două meciuri ale finalei, Corona le va juca pe gheaţa proprie şi vor fi transmise în direct de Digi24 Braşov, joi, de la 17:30 şi vineri, de la 19:30. Finala Ligii Mol, se joacă după sistemul cel mai bun din şapte meciuri, iar slovecii sunt în avantaj, conducând cu 2 la 0.