HOCHEI. Înfrângere la scor, pe gheață

Data publicării:
HOCHEI INFRANGERE

Brașovenii s-au ridicat la nivelul oaspeților doar la începutul primei reprize, când au reușit să egalaze la 1 prin punctul reușit de Zsolt Molnar. În rest, slovacii au făcut legea pe gheața din patinoarul brașovean și s-au impus confortabil la 4 goluri diferență.

Înfrângerea îi coboară pe galben-albaștrii pe locul trei în Liga Mol, cu 34 de puncte. Clasamentul competiției este unul foarte strâns la vârf, unde primele patru echipe sunt despărțite de doar trei puncte, în urma rezultatelor surprinzătoare din ultima perioadă.

"Sunt foarte îngrijorat pentru că jucătorii de bază nu marchează. Atât Bonar cât si Saluga sunt golghetrii Ligii Mol în ultimele două sezoane dar în aceste momente niciunul nu înscrie. I-am încercat în diferite linii, dar nu merge. Mai am ceva idei şi vom vedea cum procedăm pentru jocurile de la finalul săptămânii", declară antrenorul Greg Lindqvist.

Pentru Corona urmează încă două partide pe teren prorpriu, vineri și duminică, contra celor de la Dab Docler și Ferencvaros. Ambele partide încep la ora 19:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri