HOCHEI. Înfrângeri la Galați

Data publicării:
HOCHEI-3

În primul joc, brașovenii au început foarte bine și conduceau cu 3 la 0 după primele 20 de minute cu reușitele lui Fodor, Imecs și Gergo Biro. Au urmat însă cinci goluri ale gazdelor fără răspuns din partea "lupilor" iar victoria a fost de partea gălățenilor.

În meciul doi, gazdele au început mai bine și au deschis scorul prin Lorincz. Brașovenii au egalat în repriza a doua prin Matyas Biro dar gazdele și-au asigurat victoria prin golul lui Pal din ultima repriză. Reveniți la Brașov, hocheiștii de la Corona se pregătesc acum pentru debutul din actuala ediție a Ligii Mol. Luni de la ora 18.30 "lupii" întâlnesc gruparea maghiara MAC Budapesta.

Oaspeții au încept bine sezonul și după 4 runde sunt pe locul 2 cu 10 puncte. Elevii lui Gergely Majoross au învins ieri, la primul meci în România HSC Miercurea Ciuc cu scorul de 7 la 4. Marți, tot de la ora 18:30 în al doilea joc din Liga Mol, Corona Brașov întâlnește rivala din Harghita, HSC Miercurea Ciuc. Acest meci va conta și pentru Liga Națională.

Între timp s-a stabilit data și componența grupelor pentru ediția 2015 a Cupei României la Hochei. Competiția va avea loc la Gheorgheni în perioada 17-20 decembrie iar pentru a juca finala în acest an Corona Brașov trebuie să câștige grupa A, unde mai sunt repartizate HSC Miercurea Ciuc și Dunărea Galați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri