Sari la conținut

HOCHEI. Înfrângeri la Galați

În primul joc, brașovenii au început foarte bine și conduceau cu 3 la 0 după primele 20 de minute cu reușitele lui Fodor, Imecs și Gergo Biro. Au urmat însă cinci goluri ale gazdelor fără răspuns din partea "lupilor" iar victoria a fost de partea gălățenilor.

În meciul doi, gazdele au început mai bine și au deschis scorul prin Lorincz. Brașovenii au egalat în repriza a doua prin Matyas Biro dar gazdele și-au asigurat victoria prin golul lui Pal din ultima repriză. Reveniți la Brașov, hocheiștii de la Corona se pregătesc acum pentru debutul din actuala ediție a Ligii Mol. Luni de la ora 18.30 "lupii" întâlnesc gruparea maghiara MAC Budapesta.

Oaspeții au încept bine sezonul și după 4 runde sunt pe locul 2 cu 10 puncte. Elevii lui Gergely Majoross au învins ieri, la primul meci în România HSC Miercurea Ciuc cu scorul de 7 la 4. Marți, tot de la ora 18:30 în al doilea joc din Liga Mol, Corona Brașov întâlnește rivala din Harghita, HSC Miercurea Ciuc. Acest meci va conta și pentru Liga Națională.

Între timp s-a stabilit data și componența grupelor pentru ediția 2015 a Cupei României la Hochei. Competiția va avea loc la Gheorgheni în perioada 17-20 decembrie iar pentru a juca finala în acest an Corona Brașov trebuie să câștige grupa A, unde mai sunt repartizate HSC Miercurea Ciuc și Dunărea Galați.

Pe aceeași temă