HOCHEI. Învinşi din interior

Data publicării:
HOCHEI ESEC BUN

Fără Mihaly, Saluga şi Hietamaki, braşovenii nu au făcut faţă harghitenilor care au intrat foarte determinaţi şi au închis seria pentru locul trei şi medaliile de bronz cu scorul de 3 la 0 la general. Pentru oaspeţi au marcat Kyrychenko, Novak, Farkas, Sprenz şi Balint în timp ce punctul gazdelor a fost reuşit de Virag.

Singurul aspect pozitiv pentru fanii "lupilor" a fost prezenţa pe gheaţă a lui Vlad Grigori sau Zsolt Matyas, jucători crescuţi de clubul braşovean. A fost un final amar de an pentru o echipă care a plecat la drum cu gândul că se va bate pentru 4 obiective. La final, după ce s-a tras linie în dreptul galben-albaştrilor, apare un singur trofeu, Cupa României, adjudecată pe gheaţa proprie în decembrie.

Celelate repere ale anului sunt încă o finală de Cupă pierdută, locul doi în Cupa Continentală în turneu preliminar, locul 4 în Liga Mol şi locul 4 la campionatul intern. Primele reacţii din tabăra Coronei arată situaţia tensionată şi dificilă care a existat pe tot parcursul acestui al în birourile şi vestiarul, deja fostei campioane.

"Sunt mai multe probleme, ştim foarte bine, în primul şi în primul rând de ordin financiar. Trebuie să spunem pe drept dacă alte echipe joacă pe prime, şi prime consistente, nu nu am dat salariul nici pe luna ianuarie", a spus Zoltan Olti-Paşca - preşedinte secţie hochei Corona Braşov.

Jocul şi rezultatele slabe sunt doar vârful iceberg-ului pentru problemele din interiorul clubului. Tensiunile de la nivelul conducerii şi non-combatul unor jucători, extrem de bine plătiţi, în momentele cheie ale sezonului, creionează în mare cronica eşecului neanunţat din acest an.

Următoarele decizii al diriguitorilor acestui club vor fi extrem de importante pentru soarta acestei echipe, dar mai ales pentru proiectul echipelor de copii şi juniori care au arătat în acest an că merită mult mai multă atenţie şi implicare după ce au făcut performanţă cu o fracţiune din bugetul echipei mari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri