HOCHEI. La un pas de primul titlu

Data publicării:
HOCHEI TITLU

Galben-albaştrii conduc cu 3 la 2 în faţa celor de la HSC Miercurea Ciuc, iar un succes în acestă seară în faţa harghitenilor poate aduce sub Tâmpa al doilea trofeu major după Cupa României, cucerită la finalul lui 2012. Cele două formaţii se află pentru al patrulea sezon faţă în faţă în ultimul act, în precedentele trei finale ciucanii cucerind titlulrile de campioni naţional.

"Avem practic, minge de meci la următoarea partidă. Indiferent unde vom juca. Chiar şi dacă nu vom învinge în meciul 6, avem un atuu important, faptul că vom termina seria pe teren propriu. Vom da însă totul pentru a învinge în primul meci", Kari Rauhanen, antrenor Corona Braşov.

Meciul şase al finalei se va disputa la Miercurea Ciuc, după ce Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a sancţionat doar cu o amendă clubul harghitean, în urma incidentului de la finalul meciului 4 când un arbitru a fost agresat de un fan al ciucanilor. Brigada de arbitrii ce va oficia în acestă seară, va fi una mixată, centralii venind din Austria, Wolfgang Fussi și Gerald Podlesnik în timp ce asistenţii vor fi autohtoni. Disputa HSC Miercurea Ciuc - Corona Braşov, începe la ora 19:00 şi este transmisă în direct de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri