HOCHEI. Meci tare la Miercurea Ciuc pentru Corona Braşov

Data publicării:
HOCHEI CORONA

Brașovenii au pierdut, weekendul trecut, locul 1 în cadrul Ligii după înfrângerile cu Dab Docler și Nove Zamky și au nevoie de o victorie în fața ciucanilor pentru a rămâne în partea de sus a clasamentului. Rivalitatea din acest an cu Miercurea Ciuc a fost tranşată de brașoveni, care sunt neînvinși în meciurile contra campioanei din acest sezon.

"Am trecut deja de prima jumătate a sezonului regulat al Ligii Mol, întrucât meciul de duminică marchează intrarea în ultima jumătate a sezonului. Meciul cu HSC va fi ca oricare alt meci al acestui sezon, dificil şi antrenant. Totuşi, până acum, nu am pierdut niciun meci împotriva Ciucului şi acesta este principalul obiectiv al nostru, să continuăm să câştigăm împotriva lor", declară Greg Lindqvist, antrenor la Corona Brașov.

În partida de duminică Greg Lindqvist nu se va baza pe Nagy Csaba, indisponibil pentru următoarele trei săptămâni. Peter Robert și Denis Dumitru au acuzat și ei probleme de sănătate în acestă săptămână dar vor fi în lotul pentru acest meci.

Partida este transmisă, în direct, duminică, 24 noiembrie, de la ora 19:30, de DigiSport. În următorul meci pe teren propriu Corona va întâlni tot echipa din Miercurea Ciuc, vinerea viitoare de la ora 19:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri