HOCHEI. Perioadă plină de meciuri

Data publicării:
HOCHEI CORONA-1

Elevii lui Jerry Andersson vor juca la Cârţa în cursul zilei de vineri contra celor de la Progym Gheorgheni iar duminică, pe 2 noiembrie este programat duelul din Liga Mol cu Debrecen. Luni, 3 noiembrie are loc un nou meci în episodul duelului Corona - Miercurea Ciuc, de acestă dată în campionatul intern, iar marţi şi miercuri campioana României are două teste uşoare în întrecerea internă contra celor de la Sportul Studenţesc.

"Următoarele partide le vom trece la capitolul victorii. Trebuie doar să avem grijă şi să luăm fiecare partidă în parte. Vom avea mai mulţi jucători implicaţi şi sper să pot da mai mult timp pe gheaţă liniei a patra. Au arătat lucruri bune în antrenamente şi acum trebuie să le acord încredere în meciuri oficiale", a declarat Jerry Andersson - antrenor Corona Braşov

Cel mai importantant meci în acestă serie este cel din Liga Mol cu Debrecen. Braşovenii au o serie de cinci victorii consecutive în ligă şi pot urca pe locul trei în cazul unei victorii duminică seara, egalând la cota 27 de puncte gruparea slovacă Nove Zamky.

Partida începe la ora 19:30 şi este transmisă în direct la DigiSport 2. În continuare braşovenii sunt lipsiţi de aportul lui Levente Zsok, accidentat, dar în meciurile din campionat vor apărea o serie de jucători ce au evoluat mai puţin până acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri