Sari la conținut

HOCHEI. Perioadă slabă pentru Corona

'

Duminică, braşovenii au cedat dramatic la loviturile de departajare cu Debrecen, 4 la 3, după ce au condus cu 2 la 0 şi 3 la 2. Csanad Virag a deschis scorul pentru gazde în primul minut al părţii secunde. Centrul Coronei a reluat din apropiere pucul respins în faţă de portarul oaspeţilor. Slovacul Peter Klouda a dublat avantajul braşovenilor peste două minute.

Repriza secundă s-a încheiat însă la egalitate. Kaskov şi Dancsfalvi au fost marcatorii oaspeţilor. Corona a început în forţă şi ultima repriză. Arpad Mihaly a înscris pe contraatac, dar victoria le-a scăpat printre degete ardelenilor, după ce Konczei l-a învins pe Polc. Prelungirile n-au adus nimic nou, astfel că s-a ajuns la lovituri de departajare. Căpitanul oaspeţilor, Balasz Ladanyi, a fost singurul care a marcat, iar Debrecen s-a impus cu 4-3.

Cu 65 de puncte acumulate, Corona se menţine pe locul 4 iar în runda viitoare joacă în deplasare cu HSC Miercurea Ciuc, marţi, 20 ianuarie, de la ora 19:15, în transmisie directă pe Digi24 Braşov.