HOCHEI. Polonia, mult prea puternică pentru tricolori

Data publicării:
HOCHEI POLONIA

Tricolorii nu au putut rezista mai mult de o repriză în faţa unei naţionale extrem de puternică din toate punctele de vedere. Polonezi au deschis scorul în Patinoarul Olimpic, dar România a replicat prin Rokaly. La prima pauză a fost 2 la 1 pentru Polonia după un gol marcat în inferioritate. Actul secund a aparţinut în totalitate alb-roşilor care au dus scorul la 7 la 1 după 40 de minute. În ultima parte tricolorii au avut o tresărire de orgoliu şi au mai înscris de două ori în două minute prin doi jucători ai Coronei Braşov, Andrei Vasile şi Alexandru Chiţac.

"Trebuie să recunoaştem că Polonia a fost la toate capitolele peste noi. Eu cred că băieţii nu au putut depăşi mental miza acestui meci. Obiectivul nostru rămâne acelaşi important să trecem de acest joc', Laszlo Kovacs - antrenor secund România. 

Pentru tricolori urmeză în acestă seară disputa contra Croaţiei iar duminică în ultimul joc din grupă, tricolorii înfruntă Marea Britanie într-un duel ce, în mare măsură, va da echipa ce se va clasa pe locul 2. Ambele partide încep de la ora 20:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri